چگونگه در ماه رمضان 95 مطالعه کنیم؟

 چگونگه در ماه رمضان 95 درس بخوانیم؟

اموزش درس خواندن در ماه مبارک رمضان

همراه با فایل صوتی در ادامه مطلب

 چگونگه در ماه رمضان 95 درس بخوانیم؟


رچه ماه رمضان فرصت مغتنمی است که در آن زندگی انسان، صورتی برنامه‏ ریزی شده پیدا می‏کند و در قالب برنامه‏ای الهی، انسان می‏ آموزد و تمرین می‏کند که چگونه باید براساس برنامه‏ ریزی و نظم، زندگی کند؛ امّا غالباً به جای آموختن از این یک‏ماه و استفاده در یازده‌ماه دیگر، این یک‏ماه نیز مانند سایر ماه‏ها بدون برنامه و استفاده سپری می‌شود. سال ۹۲ چندمین سالی است که ماه رمضان تماماً در تابستان واقع شده و از قضا این ایّام مقارن با زمانی است که اغلب داوطلبان در گام‏های نخستین در مسیر آماده‏ سازی خود برای کنکور هستند. بنابراین ضروری است با پاسخ به این پرسش که «در ماه رمضان چگونه درس بخوانیم؟»، دغدغه‏ هایی از داوطلبان کوشا را برطرف کنیم.

۱ – اُفت طبیعی است.اگرچه می‏توان به گونه‏ای برنامه‏ ریزی کرد که میزان و کیفیّت ساعات مطالعاتی کاهش پیدا نکند؛ امّا واقعیّت این است که اغلب داوطلبان به دلیل مواجهه با برنامه‏ های غیر‌متغیّری، با کاهش ساعات مطالعاتی و بعضاً با کاهش کیفیت مطالعاتی روبه‌رو هستند. باید بدانید ضمن آن که این وضعیّت تقریباً همگانی و فراگیر است، قابل جبران و اصلاح نیز هست.

۲ – توقّف ممنوع. بزرگ‏ترین اشتباه را کسانی مرتکب می‏شوند که با نگرانی از کاهش ساعات و یا کیفیت مطالعه، فعالیت درسی خود را متوقف می‏کنند. این گروه باید بدانند که قطع فعالیت، علاوه بر مختل کردن روند آماده‌سازی آن‏ها، شروع مجدد فعالیت درسی را با کندی روبه ‏رو می‏ سازد.

۳ – قدر فرصت را بدان.ماه رمضان سال ۹۲ در روزهایی قرار گرفته که تقریباً طولانی‏ ترین روزهای سال هستند و شب‏ها نیز تقریباً کوتاه‏ترین زمان‏ها را به خود اختصاص می‏دهند. برنامه ‏ریزی صحیح کمک می‏کند تا با اندکی جا‏به‏ جایی در زمان‏های آزاد، فرصت مطلوبی برای فعالیت درسی در اختیار قرار بگیرد.

۴ – به انجام وظیفه فکر کن. شایع‏ترین عامل افت ساعت و کیفیت مطالعه در ماه رمضان، تلویزیون و پخش سریال‏های چندگانه‏ ی آن است. البته اگرچه ظاهراً تلویزیون را عامل افت قلمداد کردیم، ولی باید صراحتاً اعتراف کنیم که عامل این افت، بی‏ برنامگی و بی‏ توجهی داوطلب نسبت به شرایطی است که در آن قرار دارد. واقعیت آن است که تلویزیون یک ابزار است و متولیان این وسیله خود را موظف به پرکردن اوقات روزه‌دارانی می‏دانند که پس از افطار، کاری جز نشستن در مقابل جعبه‏ی جادو و چشم دوختن به آن ندارند. پس تهیه‌کنندگان و سازندگان برنامه‏ ها مشغول عمل کردن به وظیفه‏ ای هستند که برای خویش قائل به انجام آن هستند.  حال باید از داوطلب آزمون سراسری پرسید: وظیفه‏ ی تو چیست؟ آیا تو هم باید مقابل تلویزیون بنشینی و به صفحه‏ ی آن چشم بدوزی یا وظیفه‏ ی دیگری را به‏ عهده داری که اگر آن را انجام ندهی، بدون شک کوتاهی کرده‏ ای؟ فکر می‏کنیم داوطلب جدی آزمون سراسری ترجیح می‏دهد تا وظیفه‏ ی اصلی‌اش را انجام دهد و تماشای سریال‏ها و مجموعه‏ های ماه رمضانی تلویزیون را به وقت مناسب‏تری موکول کند.

۵ – ابر و باد و … چه می‏کنند؟ نوبت‏ های غذایی ماه رمضان و فاصله‏ ی نسبتاً طولانی سحر تا افطار گروهی از داوطلبان روزه‏ گیر را در ساعات بعدازظهر با مشکل افت قند خون و بعضاً بی‌حالی مواجه می‏سازد. گرمای تیر و مرداد ماه نیز گاه این شرایط را تشدید می‏کنند. در این شرایط برخی گمان می‏کنند که ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم داده‏ اند تا ما نتوانیم کار درسی و مطالعاتی خود را به انجام برسانیم و خوب طبیعی است که ادامه‏ ی این شرایط یعنی فاصله گرفتن از سایرین. پس چاره چیست؟ یا باید قید درس و کنکور را بزنیم و یا قید روزه و ماه رمضان را. به این گروه از داوطلبان باید گفت:اگر شرایط جدیدی پیش آمده است، درایت و هوشمندی حکم می‏کند که ما بهترین موقعیت‏ها را در شرایط جدید برای خویش بیابیم و براساس این موقعیت‏ها، وظایف‌مان را پیش ببریم. رفتار هوشمندانه اقتضا می‏کند که ساعات مطالعاتی خود را اندکی تغییر دهید و آن‏گاه ببینید که نه تنها ساعات مطالعاتی شما کاهش پیدا نخواهد کرد، بلکه در کنار ثبات میزان مطالعه می‏توان از کیفیت خوبی نیز بهره‏ مند شد. پیشنهاد ما این است که بعد از افطار و پس از استراحتی کوتاه، کار درسی را آغاز کنید و با استفاده از یک برنامه‏ ریزی منظم و حساب‏ شده، آن را تا نزدیکی‏های ساعت ۱۱ روز بعد ادامه دهید و پس از آن بخوابید


روش درس خواندن در ماه مبارک رمضان

میدونم دلت برای بهترین بودن بدجوری لک زده،برای یه وجدان راحت، یه فریاداز روی شادی جای همه ی هق هق های یواشکیت…

نه اصن بذار اینو بگم :حالا که طعم از دست دادن رو چشیدی ؛ عطش خواستن تو وجودت بدجوری فریاد میزنه… آره… جنس *خواستن* الان تو با بقیه ها خیییییلییی فرق داره….

آره ؛ عجیب واژه ایه این

// خواستن//

وعجیب تر از اون، مفهوم این خواستن رو به تصویر کشیدن!!

نشون دادن اینکه بند بند وجودت تو این کلمه خلاصه میشه!

ای بابا نگو : ( از ما گذشته ،، بابا دلت خوشه، این حرفا به گروه خونی ما نمیخوره، دیگه وقتی نمونده….)

وقتی میبینم هنوزم؛ وقتی به آرزوت فکر میکنی، دست و دلت میلرزه… چشمات براق تر میشه..وقتی هنوزم چشمت به یه عبارت “هنوزم میشه” میخوره قفلش میشه… نمیتونم باور کنم که میگی میخوای بذاری زمین آرزوتو …. اینکه میگی فراموشش کردی رو …

پس؛ جرقه های عشق به هدفت رو نادیده نگیر…

اون ” آرزوی ” توئه و آرزوی تو میمونه، چه تو بهش برسی! و چه نه… تو هم بهش وفادار باش… دلت رو انقدر راحت تو یه حسرت ابدی غرق نکن….انقدر راحت این

( دیگه نمیشه ) رو تکرار نکن…بی انصافیه این بی خیالی لعنتی!!

میدونی حال این روزای من و تو مثل یه عاشق و معشوقیه که میخوان از هم خداحافظی کنن …دیدی ?? هی برمیگردن همدیگه رو نگاه میکنن ، حتی یه دستی تکون میدن …اما…. *نمیتونن*

آره رفیق ؛ شرمندتم این یه مورد رو نمیتونی…تو اراده ی دست کشیدن از آرزوت رو نداری…

زمان/زمان/زمان

زمان؛ این محرکه باز دارنده…

عجیب تناقضیه این زمان چون؛ تو نگاه تو معنا میشه…

اگه از من بپرسی?! میگم زمان عشق ” حاله”

عاشقی رو باید هر ثانیه ثابت کرد…عشق در لحظه زیباست…

فقط 40 تا **یک روز** عاشقی کردن به حرمت اون آرزویی که دلت رو لرزوند؛ فکر نکنم کار سختی باشه…

از بزرگی شنیدم که میگفت:

“امروز را باش…اکنون را باش…حال را باش…تا اگر فردایی بود وتو ماندی(شاید فکر سال بعد) ؛

همه ی آنچه دیروز بودی به استقبالت بیاید….”

آخ که چقدرررر تحول و دگرگونی در انتظار تو إ

برای آخرین بار مهم ترین تصمیم زندگیت رو زندگی کن!! مگه چند بار قراره زندگی کنیم که به تنها آرزومون نرسیم!!

فقط یه قول…بهم قول بده! قول بده که عظمت این عشق رو با قیاس تحقیر نکنی…اینکه چند ماهی دیگران و چند روزی من ! اینکه …اینکه …اینکه…

** فقط “بی بهانه” عاشقی کن**

و چه روزهایی برای عاشقی بهتر از مــاه خـــدا

تو این هفته های پایانی مانده به کنکور خیلی از مباحث و فصل ها هستند که فقط ی یا علی تا به تسلط رسیدن فاصله دارند و اگر آنها دریابی و زود صورت مساله پاک نکنی، حتما حتما حتما میشه کارای بزرگی کرد

اگــر کسی بخواد ، اگر خواستنش واقعا اون خواستنه از ته دل باشه و مثل یک نیاز زیستی ، مثل نفس کشیدن بهش هر روز و هر ساعت و دقیقه و حتی هر ثانیه اهمیت بده می تونهبهش برسه، حتما هم می تونه و باید هم بتونه .

کمتر از 6 هفته تا کنکور مونده ولی مطمئن هستم که شماها خیلی هاتون استاد شب امتحانی درس خواندن هستین ، استاد گل دقیقه 91 بازی و بردن در ست پنجم …

خودت نشان بده قهرمان … وجه تمایز تو با دیگران بهترین استفاده از همین روزهاست

+ یک آیتم ویژه برای سومی هایی که از امروز رسما کنکوری96 شدن و باید بدانند در هفته های اول چیکار باید کرد …



دانلود همایش بزرگ چگونگی مطالعه در ماه رمضان



 چگونگه در ماه رمضان 95 درس بخوانیم؟