حکم روزه برای زنان باردار چیست؟|زنان باردار میتوانند روزه بگیرند؟
حکم روزه برای زنان باردار چیست؟
زنان باردار میتوانند روزه بگیرند؟
بعضی خانمهای حامله بهعلت احساس خطر، از روزه گرفتن اجتناب کرده و بعضی دیگر یا حتی در حالات طاقتفرسای اواخر حاملگی نیز روزه خود را بهجا میآورند اما هنوز هم بسیاری از خانمها که حاملگیشان با ماه مبارک مصادف است، نمیدانند باید چه کار بکنند.
مادران باردار باید بدانند در 3 ماه اول بارداری به خصوص 8 هفته اول بارداری سلول های جنین در حال شکل گیری هستند و همچنین روزه داری می تواند بر رشد عمومی جنین تأثیرگذار باشد و خطرات بسیار جبران ناپذیری را به جای بگذارد.
این متخصص زنان و زایمان بیان کرد:در سه ماه دوم و سوم بارداری جنین وابسته به مواد غذایی مادر است و بیشترین افزایش وزن جنین در سه ماه سوم بارداری است ولی با رعایت شرایطی زنان باردار می توانند روزه بگیرند.
وی افزود: خانم های باردار در صورت اقدام به روزه داری باید مواد مقوی به اندازه کافی در وعده سحر مصرف کنند همچنین در طول مدت روزه داری از حضور در فضای باز پرهیزکنند و فعالیت شدید بدنی نداشته باشند.
نیرومنش تصریح کرد: زنان باردار در صورت افت فشار خون، کاهش قند خون،تهوع،استفراغ ولرزش بدن نباید اقدام به روزه داری کنند زیرا کاهش قند خون شدید در خون مادربرای جنین مضر است.
وی توصیه کرد: زنان شیرده به ویژه در شش ماه اول شیردهی نباید روزه بگیرند زیرا تنها غذای نوزاد شیر مادر است.